Home » 2007

IABR 2014 Urban By Nature: Call for Projects

Written By: admin on november 27, 2013 No Comment

De zesde editie van de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam, IABR-2014-URBAN BY NATURE-, opent mei 2014 in de Kunsthal in Rotterdam. De Nederlandse landschapsarchitect Dirk Sijmons is de curator en het thema is Urban by Nature.

De IABR roept op best practices uit de hele wereld om verhalende hoofdtentoonstelling van de biënnale te ondersteunen en onderbouwen. Potentiële deelnemers die hebben ontworpen of zijn het ontwerpen van concrete projecten die te maken hebben met de relatie tussen mens, natuur en stad, worden uitgenodigd om te reageren op de IABR-2014-Call for Projects-, en dienen hun aanvragen op 9 juni 2013.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Comments are closed.

  Copyright ©2009 Rotterdam 2007, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates