Home » 2007

Denken in de doos: Hotel zou zeecontainers kunnen gebruiken

Written By: admin on augustus 11, 2013 No Comment

Plannen voor een $ 4.000.000 boetiekhotel die geregenereerde stalen zeecontainers zijn vorm voor een 1-hectare groot terrein tegenover het Dequindre Cut buurt van Detroit’s Eastern Market.

New York transplantatie Shel Kimen, oprichter van Detroit Collision Works Inc en voormalig senior vice-president bij Saatchi & Saatchi Worldwide, onderhandelt met de stad Detroit om de kavel te kopen in 1923 Division St., tussen Orleans en St. Aubin straten, voor $ 52.000.

Ze is in afwachting van het definitieve verslag van een milieustudie over het land en hoopt om de aankoop te voltooien binnen vier tot zes maanden, zodat de bouw kan beginnen.

De 36-kamers tellende hotel zou worden gemaakt van zware stalen cargo containers – zoals die keer reisde per trein onderaan de sporen langs de snede. Kimen is nog steeds bezig met de esthetiek, maar zei dat het zal zijn gemeenschappelijke bijeenkomst ruimten wenste te trekken in het publiek zodat de gasten kunnen verbinden met de gemeenschap. Ze gelooft dat de industriële architectuur, samen met een geplande focus op aansluiten gasten met Detroiters en hun verhalen door voortdurende opnames en openbare evenementen, zullen de reizigers op zoek naar een unieke ervaring aan te trekken.

“Een van de eerste punten van dit project is om een ​​immersieve omgeving voor creatieve bezoekers komen hier om te werken of gewoon bekijk de scène te creëren,” zei Kimen. “Er zijn een heleboel mensen die het doen op dit moment.”

Verzamelen van verhalen van mensen in Detroit en het gebruik van die verhalen om een ​​ruimte te creëren zal helpen de bezoekers sneller te dompelen in wat er gebeurt in de stad, zei Kimen. Op hetzelfde moment, hun verhalen te delen zal ook belangrijk zijn voor de mensen die hier wonen, zei ze.

“Door het hebben van een plaats die het verhaal viert, die stem geeft aan wat was en ook (te) wat ze willen zijn, kan een diepgaand effect op de mensen die het verhaal vertellen hebben – evenals de mensen luisteren”, zei ze .

In New York, Kimen zegt, zijn er hotels waar zakenmensen houden kantooruren. Ze stelt zich hetzelfde type verbinding tussen het Collision Works hotel, zijn gasten en de lokale Detroiters.

Na het opgroeien in Chicago, Kimen bracht ongeveer 14 jaar in New York, het verstrekken van onderzoek, strategie en ontwerp voor een aantal digitale reclamebureaus, dienen laatste als senior vice president bij Saatchi & Saatchi Worldwide.

Maar ze was geen onbekende voor Detroit en Michigan. Haar vader is hier geboren, en haar grootvader werkte voor Cadillac. Kimen behaalde een Bachelor of Arts graad in milieu en design aan de Michigan State University voordat hij verhuisde naar New York.

“Al het werk dat ik heb gedaan is geweest over boeiende mensen … met een product, een dienst of een merk,” zei ze. “Als marketing is geëvolueerd, is het niet meer over mij te vertellen (dat) moet je dit vinden omdat het cool is. Het gaat over het proberen om een ​​gedeeld gevoel van waarde en het doel met de consument vinden.”

Kimen, 42, zei dat ze was op zoek naar een verandering, en Detroit was het.

“Ik had gehoord over kunst en creatieve cultuur hier, had vrienden en familie hier. Ik kwam voor een bezoek, en … ik gewoon echt, echt genoten.”

Kimen verhuisde naar Detroit tegen het einde van 2011 en begon ontmoeting met de stad planning departementen en de Detroit Collaborative Design Center aan de University of Detroit Mercy, dat is een adviseur op het hotel-project.

Ze is samen een adviesraad getrokken inclusief: TechTown President en CEO Leslie Smith; RecoveryPark President en CEO Gary Wozniak; UDM professor Stephen Vogel, die is voormalig decaan van de UDM School of Architecture en oprichter van de Detroit Collaborative Design Center; Vince Dattilo, project en bouwmanager, The Roxbury Groep; Simone DeSousa, eigenaar, Re: Bekijk Contemporary Gallery in Detroit, Ivory Williams, meester verhalenverteller bij de Virgil H. Carr Cultural Arts Center, en Laurent Vernhes, mede-oprichter en CEO van Tablet Hotels, een booking engine voor boutique hotels.

Kimen is fondsenwerving voor het hotel begonnen en is op zoek naar een ontwikkelingspartner. Detroit Collision Works is opgezet als een for-profit, maar ze hoopt om het te verschuiven naar een low-profit vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die stichting investering kon nemen omdat het sociale en financiële doelstellingen.

“Het idee is om een ​​duurzaam bedrijf uiteindelijk, met het hotel winst redirect in de ontwikkeling van de sociale programmering of storytelling en kunst activiteiten,” zei Kimen.

Het hotel zou reizigers op zoek naar een unieke ervaring en aansluiting van een plek om te komen geven, zei ze.

“Dit is de ruimte die is ontworpen om mensen samen te brengen, dat is de unieke ervaring.”

Hostel Detroit oprichter Emily Doerr, communautaire en economische ontwikkeling directeur voor de stad Oak Park, zei dat het hostel bood onderdak aan vele creatieve types verkennen van wat er gebeurt in Detroit sinds de opening twee jaar geleden.

“Veel van de hostel gasten willen de ‘echte’ kanten van Detroit te zien, en het integreren dat door het vertellen van verhalen is een geweldig idee, ‘schreef ze in een e-mail.

De container hotel kon “omhoog” of opgebouwd in vier maanden en openen binnen zes maanden na het verkrijgen van een financiering deal in elkaar gezet, zei Kimen.

Met containerbouw, kan een groot deel van de prefabricage werk off-site plaatsvinden, zei ze. De containers zijn 8 meter bij 40 meter, of 320 vierkante voet en 8 voet bij 20 voet, of 160 square feet.

“Je kunt ze in elkaar gezet en snijd ze op verschillende manieren voor het interieur, dat is wat we zullen doen met het hotel,” zei Kimen.

Afhankelijk van de configuratie, kan zes containers maken vier kamers, zei ze.

SG Blokken in New York is het leveren van de containers. New York gevestigde Koop architectuur + media dient als architect. Integriteit Building Group LLC in Detroit zal het hoofd constructie voor de “First Container” preview van de geplande Eastern Market hotel.

Zodra prefabricage werk is voltooid, kan een kraan worden gebracht in een paar dagen tot de containers stapelen zoals nodig, voordat ze worden geschroefd en gelast.

Het is een type architectuur die is gebruikt voor ongeveer een tiental jaar in plaatsen als Londen en Rotterdam en in de VS de afgelopen jaren voor alles van pop-up coffeeshops aan wat is naar verluidt de eerste Amerikaanse met meerdere commerciële gebouw gemaakt van hen, bij Fort Bragg in North Carolina.

En het maakt gebruik van het enorme aanbod van zeecontainers die naar de VS uit China, maar nooit meer terug. Het is goedkoper voor de Chinezen om nieuwe containers dan leeg zijn schip terug uit de VS te maken, zei ze. En de VS importeert meer dan het exporteren.

Het hotelconcept is zo “out of the box”, dat het niet onder de paraplu van de normale vraag theorie valt, zei Ron Wilson, CEO van Troy-gebaseerde Hotel Investment Services Inc, die eigenaar en / of exploiteert 16 hotels, 10 daarvan in Michigan.

De per-eenheid of kamer kostprijs van $ 111.000 per toets is vooral zinvol wanneer Kimen is al eigenaar van de containers, zei Wilson. Maar hij gelooft dat het zal moeilijk zijn om leningen te krijgen voor het hotel uit conventionele bronnen, gezien de nieuwheid van het project, en dat het zal moeilijk zijn om aan de vraag te projecteren door middel van conventionele methoden.

Het hotel zal waarschijnlijk in aanmerking komen voor nieuwe markt heffingskortingen, zoals elke hotel in Detroit, en wellicht andere gemeenschapsontwikkeling subsidies, zoals belastingvoordelen, zei hij.

“Er is een steile leercurve met dit soort eclectische starts op een hotel, tenzij ervaren hotel design / programmeren en operationele expertise” is een deel van het, zei hij.

“Het is eclectisch en leuk, maar aan het eind van de dag, het is nog steeds een hotel business.”

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Comments are closed.

  Copyright ©2009 Rotterdam 2007, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates