Home » 2007

Verkennen van Europa? Expedia’s lijst van must-see’ Second Cities ‘

Written By: admin on april 24, 2013 No Comment

Vijf minder bekende, maar bezoek-waardige steden reizigers niet mag missen

Met de zomer nadert snel, reisplanning is op ieders geest en Europa blijft een populaire optie voor wie op zoek is naar avontuur en geschiedenis met prachtig weer en adembenemende bezienswaardigheden te combineren. In feite, volgens de boekingen gemaakt op Expedia.ca, Canada’s grootste online reisaanbieder, 60% van alle Europa-gebonden reizen vorig jaar vond plaats tussen mei-september * met Canadezen rubriek over ‘De Vijver’ te nemen in de bezienswaardigheden en geluiden van het Oude Land. Terug reizigers naar Europa, of die op zoek naar een route die ze zullen opstijgen de goed gebaande paden, kan gemakkelijk gebruik maken van de nabijheid van populaire Europese landen en meer betaalbare accommodaties in minder bekende, maar even-waardig steden te ervaren een nieuwe kijk op de Oude Wereld. Om u te helpen nieuwsgierigheid te inspireren, heeft Expedia.ca een lijst van bestemmingen dicht bij enkele van de meest populaire steden in Europa die zeker de moeite waard zijn het raken van op de openbare weg opgesteld.

Mooie Lyon

Weggestopt net ten zuiden van Parijs, het aansluiten van La Ville-Lumière met de Middellandse Zee, is Lyon, onofficiële centrum van Frankrijk voor de gastronomie. Slechts 489 km verwijderd van de luchthaven Charles de Gaulle, Lyon is de thuisbasis van enkele van de beste chef-koks van Frankrijk en familie cuisineand profiteert van de nabijheid van twee van ‘s lands bekendste wijngebieden: de Côtes du Rhône en de Beaujolais. Aangewezen een UNESCO World Heritage Site, kunnen rijke geschiedenis van Lyon bijna de stad andere niet te missen ervaringen, zoals het schilderachtige Parc de la Tête d’Or en de wereld-klasse Nouvel Opera House overschaduwen. Slechts 4 uur rijden van Parijs en biedt de gemiddelde nachttarief voor hotels in Lyon ongeveer 15% ** goedkoper dan hotels in Parijs, heb je een goed excuus nodig hebben om deze stad te laten liggen.

Viva Valencia!

Slechts 350 kilometer van de bruisende stad Barcelona ligt Valencia, de derde grootste stad van Spanje en misschien wel een van ‘s lands meest populaire toeristische bestemming met zowel buitenlanders en Spanjaarden gelijk. Rijke geschiedenis van Valencia dateert uit de tijd toen het een centrale hub voor de handel in zijde, en de verkeersvrije oude stad weerspiegelt het oude verleden. Zijn adembenemende moderne architectuur omvat de Stad van Kunsten en Wetenschappen, die een reeks van futuristische, cutting edge structuren die de verbeelding tarten kenmerkt. Zorg ervoor om te controleren Las Fallas in maart met de beroemde papier standbeelden branden in de straten, of La Tomatina festival in eind augustus – een epische tomaat voedsel gevecht dat is zeker een blijvende indruk achter te laten … en een paar vlekken evenals de Motor GP evenement elk jaar. Valencia is ook beroemd om zijn lange zandstrand en de traditionele “chiringuitos” het dienen van de populaire “paella”, die is ontstaan ​​in de stad. Wat nog beter? Valencia biedt accommodatie tot 36% ** minder nachtelijke dan Barcelona.

Classic Cambridge

Aan de weg van de Londense drukte is een must voor mensen die hun Europese avontuur te diversifiëren. Slechts twee uur van Heathrow rust charmante Cambridge – beroemd om zijn reputatie als een universiteitsstad tijdens het schooljaar, maar gekoesterd om zijn dichte rooster van activiteiten als de zomer komt langs. Dompel je onder in de lokale cultuur op het Strawberry Fair, een gratis kunst en muziek festival in begin juni – of kies uw week in juli en augustus en wonen de wereldberoemde acht weken durende Shakespeare Festival. Met studenten weg voor de zomer, van de gelegenheid gebruik om een ​​bezoek van de Universiteit van Cambridge Museum van Archeologie en Antropologie, die samen bijna 2 miljoen jaar menselijke geschiedenis met een gerenommeerde collectie van kunst en artefacten. Het maakt een geleerde niet te zien dat Cambridge krijgt een ‘A’ in de betaalbaarheid – vooral wanneer hotels zijn gemiddeld, 18% ** goedkoper dan hotels in Londen.

Noble Napels

Reizigers die alles wat er te doen is in de Eeuwige Stad hebben uitgeput, kan zuid het hoofd aan de Middellandse Zee metropool van Napels, een van de oudste en meest legendarische steden van de wereld en de voormalige hoofdstad van het inmiddels ter ziele gegane Koninkrijk van Napels, dat op het moment, bedekt het zuidelijke deel van het Italiaanse schiereiland van de middeleeuwen tot 1860. Een geschiedenis van maar liefst duizenden jaren heeft Napels vertrokken met een indrukwekkende lijst van klassieke ruïnes en middeleeuwse kastelen die de aangewezen als een UNESCO World Heritage Site stadscentrum heeft. Traditioneel gezien als het huis van pizza en beroemd om zijn lokale delicatessen, Napolitaanse keuken maakt Napels een cruciale stop voor alle fijnproevers op zoek naar de meest geliefde gerechten van Italië te ervaren. Met een gemiddeld dagtarief dat is 29% ** goedkoper dan Rome, Napels is de moeite waard uitbreiding van je reis.

Opmerkelijk Rotterdam

Een beetje vaag eyed uit Amsterdam? Iets meer dan een uur rijden met de auto is de grootste haven van Europa en de tweede grootste stad van Nederland: Rotterdam. Met cutting-edge architectuur en onovertroffen multiculturele diversiteit, Rotterdam is de belichaming van een moderne Europese stad. Controleer alles van middeleeuwse tot hedendaagse kunst in het Bojimans-van Beuningen, en te leren over een van ‘s werelds meest actieve poorten in het Maritiem Museum. Vaak over het hoofd gezien in het voordeel van Amsterdam, Rotterdam en biedt een meer authentieke uitzicht van Nederland, zowel de lange geschiedenis en de mooie toekomst, en hotels Rotterdam zijn gemiddeld van 40% ** goedkoper dan hotels in Amsterdam.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Comments are closed.

  Copyright ©2009 Rotterdam 2007, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates