Home » 2007

Ondernemen in Rotterdam

Written By: admin on maart 8, 2014 No Comment

In tijden van economische onzekerheid is het van groot belang om snel te kunnen schakelen in het aantal werknemers van uw bedrijf. De oplossing hiervoor is payrolling, en specifiek de oplossing van het uitbesteden backoffice uitzendbureau. Het kan namelijk een aantal jaar erg goed gaan met uw bedrijf, en dan weer een aantal jaar een stuk minder. Helaas brengt het snel kunnen schakelen in het aantal medewerkers van uw bedrijf veel risico’s met zich mee, en daarnaast kost het ook nog eens erg veel tijd. Wanneer u gebruik maakt van payrolling zijn uw werknemers in feite in dienst bij een externe partij, het payrollbedrijf. Zij verzorgen alle administratieve zaken rondom het personeel voor u. Waaronder doorbetaling bij ziekte, urenoverzichten inzichtelijk en overzichtelijk maken, de loonbelasting en de regeling met de ARBO dienst.  Op deze manier bespaart u tijd en moeite door de voordelen van het ondernemen te combineren met de voordelen van payroll.

Wanneer u ondernemer bent in Rotterdam, kunt u het beste kiezen voor een payrollbedrijf in de omgeving van Rotterdam.  Wel is het van belang dat het payrollbedrijf waar u voor kiest werkt conform de Stichting Normering Arbeid NEN-44001. Zo weet u dat u met een betrouwbaar payrollbedrijf samenwerkt.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Comments are closed.

  Copyright ©2009 Rotterdam 2007, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates